Tänään illalla joukkue matkustaa Marokkoon pelaamaan kansainvälisen ystävyysottelun josta tulossa kohtalaisen iso voitto, kotijoukkue on perustettu eilen, joten paljon ei päivässä ei tapahtua. Marokkolais manageria kiitetty ja toivottu molemmille hyvää peliä, lääkäritkin toivottavasti katselevat peliä ilman kolhujen paikkaamista, no ainakin matkalta tulee lippu lisää vieraskenttäkokoelmaan joka alkaa olla jo vähitellen kivan kokoinen.

Lauantaina vastassa sarjaotteluissa heikompi sarjanousija Karvilan Kivekkäät, ja tuo on Amiraalien kotiottelu ja pakko voittaa mikäli kamppailu sarjan voitosta jatkuu, lauantain ottelussa on ennalta jännitettävää valmistuuko stadion juuri ennen ottelun alkua, säällä ei ole väliä jos stadion on kesken, mutta jos valmistuu niin joukkue toivoo auringonpaistetta otteluun.

Planète Wydad - Red Admirals ottelu pelattiin 165 katsojan silmien edessä auringonpaisteessa, ehkä pitkästä johtuen Amiraalien peli käynnistyi hitaasti, 17 minuuttia oli pelattu niin Usman Haj-Abir teki Marokkolaisille 1-0 johtomaalin. 35 minuutin pelin jälkeen Euqeniusz Piekucinski tasoitti tilanteeksi 1-1. 40 minuuttia oli pelattu niin Obolewicz teki rangaistuspotkusta 1-2 johtomaalin Amiraaleille. Toisen puoliajan alussa 46 minuutin pelin jälkeen Ortlieb Jacquin teki 1-3 Amiraaleille, 58 minuuttia ja Obolewicz normaalista pelitilanteesta 1-4 ja loppunumerot 1-5 tuli 71 minuutin jälkeen Ireneusz Piastan tekemänä.

Ottelu Red Admirals - Karvilan Kivekkäät on vuorossa tänään. Stadionin laajennus valmistui aamuyön tunteina ja nyt 45000 paikkaa on vapaana, päivän sää puolipilvinen joten vanha stadionkin olisi tainnut riittää mutta odotetaan vähintään 30000 katsojaa illan otteluun ja tiukkaa peliä ja toivottavasti laskelmat pitävät paikkansa ja tuloksena ehkä 3-1 voitto

Illan sarjaottelun puolipilvinen sää suosio melkeo mukavasti katsojia, juuri valmistunut stadion täyttyi viimeiseen paikkaan asti ja seuran taloudenhoitaja oli ottelun lipputuloihin tyytyväinen

23 minuutin jälkeen vierasjoukkue siirtyi johtoon, 28 minuutin jälkeen Amiraalien uusi vahvistus Joaquim Cruz tasoitti tilanteeksi 1-1. Toisella puoliajalla Freddy Taubeneck teki 65 minuutin kohdalla loppunumerot 2-1 Amiraaleille, ottelu oli odottettua vaikeampi mutta kaikin puolin hyvä tulos.