Tiistaina pitkästä aikaa vastassa kotimaan joukkue joten lippua ei kokoelmaan ole tulossa.

Toivo - Red Admirals tässä ottelussa ei lopputuloksella juurikaan ole merkitystä ja todennäköisesti Toivo saattaa tehdä maalin tai jopa kaksi, Amiraalit säästelee sarjapeliin ja odotuksissa ehkä 4 tai 5 maalia.

Lauantaina on taas vuorossa ottelu jota ei saisi hävitä. NJK - Red Admirals on sarjan voiton kannalta tärkeä ottelu ja varmasti molemmilla joukkueilla kokoonpano on parasta mahdollista luokkaa eikä ottelun tärkeyttä voi turhaksi korostaa. 3 pistettä olisi tultava

Toivo taisteli sateessa urheasti, mutta jo alkuhetken näyttivät kuinka pelissä tulee käymään. Amiraalit siirtyi 14 minuutin jälkeen rangaistuspotkusta 0-1 johtoon ja 16 minuuttia pelattu toinen rangaistuspotku 0-2 ja molemmat tietysti Maciej Obolewiczin maaleja. 21 minuuttia pelattu ja Ortlieb Jacquin tekee 0-3 numerot ja 28 minuutin jälkeen Ireneusz Piasta 0-4. Toisen puoliajan alussa 46 minuutilla Maciej Obolewicz tekee vapaapotkusta 0-5 ja Obolewicz viimeistelee rangaistuspotkusta 0-6 numerot 58 minuutin jälkeen. Minuuttia myöhemmin Eugeniusz Piekuzinski tekee päätöslukemat 0-7. Amiraaleille vain yksi varoitus Ortlieb Jacquin keltainen kortti 54 minuutin jälkeen.

Muutamia tunteja vielä NJK ottelun alkuun, sää NJK:n stadionilla pilvinen joten siitä ei hyötyä eikä haittaa kummallekaan joukkueelle. Joukkuevertailussa NJK:lla parempi maalivahti ja puolustus samoin keskikentän NJK voittaa, omalla joukkueella ehkä hyökkäys arvosana vähän parempi, todennäköisesti ei pelissä tulla kovastikaan maaleja näkemään, saattaa olla jopa niin että yksi mahdollinen erikoistilannemaalikin voi ratkaista ottelun. Ehkä 1-1 tai sitten 2-1 tai 1-2 ... Tasapeliinkin olisi varaa jos Maltsu häviää oman ottelunsa Knightsille. Kauden ehdottomasti tärkein sarjakierros

NJK - Red Admirals ottelu pelattiin pilvisessä säässä. NJK hallitsi peliä ja meni johtoon 65 minuutin jälkeen. Amiraalien tasoitus tuli 70 minuutin kohdalla Obolewicz antoi loistavan kulmapotkun ja Marko Bucic puski pallon maaliin. Tilanne sarjassa erittäin tasaväkinen 4 joukkuetta karkaamassa kärkitaistelussa.