Illan ottelu, sarjan kolmas kierros; Maltsun Boltsi - Red Admirals. Molmmilla joukkueilla kaksi aikaisempaa ottelua botteja vastaan, Maltsu sarjan kakkosena ja Amiraalit sarjan ykkösenä.

6 aiempaa kohtaamista joukkueilla joista Maltsulla 1 voitto ja Amiraaleilla 2 voittoa ja 3 tasapeliä, maalit tasan 8-8, helppo ennustaa aika tasaväkistä ja vähämaalista ottelua. Maltsun kotikentän kohtaamiset (3kpl) niistä molemmilla voitto ja tasapeli ja maalit 4-3 Maltsulle. Tämä olisi tärkeä ottelu tavoitteena sarjan voitto Amiraaleilla ja tappiota ei saisi tulla, tasapeli olisi kelvollinen tulos. Ottelusää sateinen siitä Matsulle vähän hyötyä, mutta taktiikkaa lasketaan vielä ennen ottelua ja parasta yritetään.

Vajaa tunti ennen ottelua saa Amiraalit vielä joukkuetta vahvistavan pelaajan ja sitten alkaa hetkeä myöhemmin hattrick jumittamaan ja uutta vahvistusta ei saada enää kentälle, itse pelistä ei paljoa kerrottavaa 1-0 tappio ei paljoa ilahduta. Veikö hattrickin toimintahäiriö pisteen Amiraaleilta?