20.11.2007

Suomen Cup, kolmas kierros. Toden näköistä on että Sokuri hallitsee keskikenttää selvästi ja voittaa ottelun. Ehkä ei kuitenkaan mitään hirmuisia lukemia tule vaan kohtuu luvut, ehkä joku :  1-3, 0-3, 1-2, 0-2 saattaisi olla lähellä totuutta. Toisaalta jos Sokuri säästäisi aivan parhaita pelaajiaan tai jos Amiraaleilla olisi kerrankin onni puolellaan voisi tulos olla vieläkin tasaisempi aivan täydessä kunto ja kestävyysiskussa ei Amiraalit ole, toisaalta ei Sokurikaan ole erinomaisessa kunnossa joten taidot ja taktiikka ja ottelun tärkeys ratkaissevat paljon illan ottelussa joka pelataan puolipilvisen sään vallitessa ja osittaisesta pilvisyydestä huolimatta katsomoon odotetaan ja toivotaan 35000 katsojaa

Katsojia 35000 ja 9 minuutin jälkeen Obolewicz tekee Amiraaleille johdon 1-0 ja minuuttia myöhemmin Sokuri tasoittaa Teräsen maalilla tilanteeksi 1-1.  13 minuuttia pelattu ja Sokuri siirtyy 1-2 johtoon.

Puoliajalla Sokurilla yksi keltainen kortti ja yksi kolhu pelaajalla,Amiraalit vielä samalla tasolla kun otteluun lähdettäessa joten vielä riittää jännitettävää

81 minuutia pelattu ja Hans Weder nostaa toiveita ja tasoittaa vastahyökkäyksellä tilanteeksi 2-2.   84minuutin jälkeen Iskander tekee vierasjoukkueelle 2-3 maalin