Illan ottelun (sarjan 4.kierros) kotijoukkue botti joten suuri voitto luvassa, tulisiko 10 maalia, pieniä pelkoja on joukkueiden iso ero sarjassa, ettei vaan takki olisi auki ja toinen mikä arveluttaa on ottelu sää, ennusteissa luvattu sadekeliä, eikä se enää ennen peliä vaihdu, selvä voitto kuitenkin ja toivottavasti joukkueen lääkäritkin saavat katsoa rauhassa koko ottelun ilman että joutuisivat töihin.

Illan otteluiden jälkeen Amiraalit jatkaa sarjassa kolmantena, eikä kärkikaksikkoonkaan ole luvassa vaihdoksia, neljäs ja viides joukkue vaihtavat todennäköisesti paikkoja keskenään.

Mielenkiinnolla odotetaan illan ottelua, eilen oli myös hyvä päivä kun nuorisojoukkue voitto juniorisarjan siihen asti puhtaalla pelillä kärjessä olleen joukkueen, siellä tulos 1-0. Aamulla juniorit vahvistui ihan kelvollisella pelaajan alulla.

Hyvä alku botti pelissä; 0-1 (4.min) Obolewicz 0-2 (5.min)Taubeneck 0-3 (15.min) ja 0-4 (31.min) Obolewicz. Jo tässä vaiheessa peliä toisessa peräkkäisessä ottelussa hattutemppu Obolewiczille

Toisella puoliajalla vielä pari lisämaalia 0-5 (70.min)  Nicolae Niculae ja 0-6 (76.min) Noel Pellan. Häiriötä pelissä aiheutti minuutin jälkeen joukkueen pelinrakentaja joka oli myynnissä ja vaihtoi yllättäen seuraa kesken ottelun, tämä heikensi hallintaa pelissä ja kenties sen johdosta jäi pari lisä maalia tulematta. Joukkueen maalipörssi nyt:      13-Maciej Obolewicz......  4-Yardi Kolkman....  3-Nicolae Niculae....  3-Noel Pellan.... 3-Ortlieb Jacquin

Tulevan viikon ystävyysottelun etsintä käynnissä ja ensi lauantaina vastassa heikompi sarjanousija kotikentällä josta toivottavasti ennen ottelun alkua häviävät rakennusmiehet pois, tuosta tulevasta lauantai pelistä saattaa tulla vaikea, ja peli täytyisi voittaa, numeroilla ei väliä kunhan voitto tulee