Toisin sanoen Amiraalit vastaan botti, joukkueen kunto ja kestävyys eivät huippuluokkaa mutta kelvolliset.

Huomiseen (17.11.2007) sarjapeliin nyt tulossa ennusteiden mukaan puolipilvistä ja peliesitysten peruusteella jos aurinkjo vähäsenkin näkyy eikä sadetta ole pitäisi tulla 35000 katsojaa. Vastustaja kun on botti niin tulossa aika musertavat voittonumerot, vaikka itseluottamusta onkin ehkä vähäsen liikaa, toivotaan että joukkueen sairaslista ei kasva ottelun aikana entistä suuremmaksi.

Muutaman tunnin kuluttua alkamassa juniorien sarjaottelu Slovenialaista joukkuetta vastaan, ennalta tutkittuna tämäkin ottelu pitäisi olla aika helppo juttu...

Tiistaina 20.11.2007 on vuorossa Suomen Cupin kolmannen kierroksen ottelu Red Admirals - Sokuri Team ja kotiottelusta huolimatta tulossa vaikea peli ja järkevästi ajatellen vierasjoukkue jatkaa Cupin pelejä, toki tiistain peliinkin jotain laskelmointia vielä tehdään.

17.11.2007 Red Admirals - FC Etelä Leppävaara tunti ottelun alkuun ja joukkueella parempi tilanne kuin eilen, kaikki valmiina juhlaottelun alkuun

Katsojia pelissä vain 27586 no botti ei kiinnosta katsojiakaan, pieni pettymys tuo määrä silti on.

1-0 (8 min) Ortlieb Jacquin .... 2-0 (14min) Nathan Dubray .... 3-0 (29min) ja 4-0 (32min) Yardi Kolkman ja varoituksia omalle joukkueelle Nicolae Niculae 36 minuuttia.Tilanteet odotettuja ja vain toisen puoliajan odotusta ja katsotaan tulisiko juhlaottelussa 10 0 numerot

Toisella puoliajalla yksi parin viikon loukkaantuminen ja maalit; 5-0 (56min) Yardi Kolkman ja samalla hattutemppu. 6-0 (69min) Nicolae Niculae 7-0 (83min) ja 8-0 (87min) Maciej Obolewicz.