Tänään pilvisessä säässä Amiraalien vieraaksi saapuu Mummit, kyseessä pitkästä aikaa tärkeä ystävyys ottelussa jota ei saa hävitä, ystävien kesken pelattavan pönttölän turnauksen alkulohkot selvitetty ja nyt pudotuspeleissä vain voittajat jatkavat.

Red Admirals - Mummit. Sää pilvinen, ei etua eikä haittaa kummallekaan joukkueelle. Onneksi samaan aikaan stadionilla olevat nosturit eivät häiritse pelitapahtumia eikä ylesöäkään, tästä pelistä pelätään tulevan aika vaikea, mutta toivottavasti voitto ilman loukkaantumisia. Tänään vastustajaa ei voi eikä saa aliarvioida, molemmat joukkueet haluavat varmasti voittaa tänään.

Amiraalit sai ottelussa niukan hallinnan 55% ja puolustus esti Mummien laitahyökkäykset joten odotettua selvempi voitto Amiraaleille. 1-0 (17.min) ja 2-0 (19.min) maalit teki Marko Bucic 29 minuutin jälkeen Noel Pellan teki 3-0 ja puoliajan molemmin puolin maalit 4-0 (32.min) ja 5-0 (46.min) teki Charles-Benoit Dubois. Viimeisen maalin 6-0 lukemat teki Ireneusz Piasta 74 minuutin pelin jälkeen.

Red Admirals - Holy Knights ottelu onkin erittäin tärkeä peli, Knights johtaa sarjaa ja Amiraalit neljäntenä. Amiraalien stadion laajennus 52000 katsoja paikkaan valmistui juuri ennen ottelua mutta sadesää tietänee sitä että katsojaennätystä (45000) ei paranneta tänään. Pienellä riskillä lähdetään illan otteluun ja tiistaina sitten ystävyysottelussa pelataankin varman päälle ja odotellaan erikoistilanteita, saa nähdä kuinka käy.... tänään

Sateessa pelattu Knights ottelu toi stadionille 28098 katsojaa. 26 minuutin jälkeen Amiraalit siirtyi 1-0 johtoon Yardi Kolkmanin maalilla, 88 minuuttia pelattu Amiraalit siirtyy 2-0 johtoon Eugeniusz Piekuzinskin maalilla ja minuuttia myöhemmin oli lisämaalikin lähellä.  Ottelu päättyy lopulta 2-2 tulokseen joka tuntuu tappiolta, Knights tekee 2 maalia 90 minuutin kohdalla.