Kausi 34

Ensimmäinen ottelu Suomen Cup 6.11.2007 Albino FC - Red Admirals. Etukäteen ajatellen kotijoukkueen paras ja hankalin pelaaja oli maalivahti, mutta laskelmien mukaan Amiraalien piti saada hallinta ottelussa ja odotettavissa tasaväkinen ottelu ja niukka voitto omalle joukkueelle.

Ottelu päättyi Amiraalien voittoon 1-2 ja mukavassa lopputuloksessa ikävintä oli maalivahdin ja yhden hyökkääjän loukkaantuminen joka tiesi lääkäreiden tuloa joukkueeseen.

Ensimmäinen sarjaottelu 10.11.2007 HC Harawa - Red Admirals. Oli etukäteen ajatellen varma voitto, kotijoukkueen ollessa botti, parasta olisi etukäteen ajatellen pelissä ollut välttää kolhuja ja lepuuttaa osittain ykkösmiehistöä ja ottaa selvä voitto.

Ottelussa Amiraalit ei saanut yhtään varoitusta eikä pelaajille tullut edes laastaria ja kun loppunumerot olivat odotettua kovemmat 1-10 niin voi olla täysin tyytyväinen otteluun.

Harawa pääsi ottelussa 1-0 johtoon, mutta jo 18. minuutin jälkeen tulostaululla olivat tylyt numerot 1-5. Parasta osaamista Amiraalien joukkueesta näyttivät hyökkääjinä pelanneet Nathan Dubray 3 maalia ja Noel Pellan 2 maalia ja puolustajana pelannut Maciej Obolewich 2 maalia (vapaapotku ja rangaistuspotku)

Alkavalla viikolla tiistaina Suomen Cupin toinen kierros Ac Fortuiser - Red Admirals. ja lauantaina vuorossa sarjaottelu Red Admirals - FC Etelä Leppävaara. Jossa vierasjoukkue botti joten siinäkin luvassa aika selvä voittotulos ja samalla lauantain ottelu on Amiraalien juhlaottelu sillä kyseessä on joukkueen 100 sarjaottelu hattrickin historiassa.