Holy Knights - Red Admirals Illan ottelussa aurinkoinen sää joten varmaan Knightsin 36000 paikkainen stadion tulee täyteen. Edelleenkin sarjan voitto on tavoitteena joka tarkoittaa sitä että pakko olisi voittaa, tasapelikin olisi jo kovin huonoi asia ja häviö käytännössä tietäisi sarjavoiton menemistä toisille joukkueille. Knightsilla on periaatteessa sama tilanne, ovat kyllä pari pistettä Amiraaleja edellä, mutta varmasti lähtevät hakemaan kotikentältään voittoa. Kuinkahan mahtaa illan ottelussa käydä...

Ottelu olikin yllättäen Amiraalien yksipuolista näytöstä, Knights sai kyllä ensimmäisen tilanteen, mutta 22 minuutin kohdalla Yardi Kolkman teki Amiraaleille 0-1 johto maalin. 38 minuutin kohdalla Maciej Obolewicz teki normaalilla pelitilanteella 0-2 Amiraaleille. Puoliajan hallinta oli Amiraaleilla 54%.

Toisella puoliajalla 48 minuutin kohdalla Joaquim Cruz teki numeroiksi 0-3. 67 minuutin jälkeen Noel Pellan muutti numeroiksi 0-4 ja loppunumerot 0-5 teki Yardi Kolkman 71 minuutin kohdalla.

Toivottavasti ensi lauantaina kotiottelu NJK:ta vastaan menee yhtä hyvin

Red Admirals - Ahjon Harakat; Tiistaina oli sitten ystävien kesken pelattavan turnauksen pronssiottelu joka ei Amiraaleja kiinnostanut, tavoite oli korkeammalla... Vaikka parhaat pelaajat olivat sivussa ihmeen hyvin joukkue pelasi, varsinaisella peliajalla Obolewicz tasoitti numeroiksi 1-1 jatkoajalla Amiraaleilla pari paikkaa, ei maaleja ja häviö tuli vasta rangaistuspotkukilpailun jälkeen jossa siinäkään ei joukkueella ollut kaikki parhaat pallon takana.