yökkis - Red Admirals. Pitkään odotettu ottelu joka pelataan puolipilvisessä säässä, ottelun lopputulos (joukkueet tuntevia tai tietäviä henkilöitä) saattaa yllättää onhan kyseessä enemmin kuin tavallinen ystävyysottelu tuloksesta huolimatta seuraava ystävyysottelu on ainakin Amiraaleille paljon rennompi ja helpompi. Mukavia muistoja on joukkueella myös edellisestä pelistä jossa yökkis oli vastassa, joukkueen tunnelma ennen ottelua varsin rento ja luottavainen.

Ensimmäinen puoliaika meni vielä suunnitelmien mukaan numeroissa nolla nolla. Yökkis siirtyi 1-0 johtoon kun toista puoliaikaa oli pelattu 3 minuuttia ja 4 minuuttia lisää niin potkivat Amiraalien maalivahdin loukkaantuneiden joukkoon ja siihen loppui käytännössä ottelu, loppunumerot olivat 4-0